Anasayfa Kurumsal ÇEREZ POLİTİKAMIZ
#BECAUSEWECARE

ÇEREZ POLİTİKAMIZ
  1. Çerez Politikası

     

    HAUS MAKİNE SANAYİ TİCARET Anonim Şirketi (“HAUS”), birçok web sitesinde olduğu gibi ziyaretçilerin web sitesini daha iyi deneyimlemelerini sağlamak amacıyla çerez kullanmaktadır.

    İşbu Çerez Politikası web sitesi ziyaretçilerini çerezin tanımı, çerez türleri, HAUS tarafından kullanılan çerezler ve çerez tercihlerinin nasıl yönetilebileceği konularında bilgilendirmek amacıyla hazırlanmıştır. Web sitesinde yer alan çerez kullanım uyarısının kapatılması ya da web sitesi kullanımına devam edilmesi halinde çerezlere onay verildiği kabul edilir.

    Çerez kullanımını onaylamıyorsanız web sitesine devam etmemenizi ya da tarayıcınızdan çerez tercihlerinizi değiştirmenizi rica ederiz. Çerezlere izin verilmemesi halinde web sitesinin bazı özelliklerinin işlevselliğini yitirebileceğini hatırlatmak isteriz.

    ÇEREZ (“COOKIE”) NEDİR?

     

    Çerez, bir web sitesini ziyaret ettiğinizde bilgisayarınızda ya da mobil cihazınızda depolanan küçük metin dosyalarıdır. Bu dosyalarda IP adresiniz, oturum bilgileriniz, eriştiğiniz sayfalar vb. veriler saklanır. Çerezler, ad ve soyadı ya da adres gibi verileri içermezler.  Çerezler sayesinde web sitesi tercihleriniz hatırlanabilir, oturumunuzun açık tutulması sağlanabilir ya da size ilgilendiğiniz içerik sunulabilir.

    Çerezlere ilişkin detaylı bilgi için www.aboutcookies.org ve www.allaboutcookies.org adreslerini ziyaret edebilirsiniz.

     

    ÇEREZ TÜRLERİ

     

    Çerezler mobil cihazlarda depolanma süreleri ve kimin tarafından yerleştirildikleri gibi kriterlere göre farklı türlere ayrılmaktadır. Bu kriterler kapsamında temel ayrım şu şekildedir:

    • Oturum Çerezleri/Kalıcı Çerezler: Oturum çerezlerigeçici çerezler olup tarayıcıyı kapattıktan sonra cihazdan silinirler. Bu çerezlerin temel işlevi web sitesinin düzgün bir şekilde çalışmasını sağlamaktır. Kalıcı çerezler ise tarayıcıyı kapattıktan sonra da ziyaretçi tarafından silininceye ya da süresi doluncaya dek cihazda kalmaya devam ederler.
    • Birinci Taraf/Üçüncü Taraf Çerezler: Birinci taraf çerezler ziyaret edilen web sitesi operatörü tarafından cihaza yerleştirilen çerezlerdir. Üçüncü taraf çerezler ise ziyaret edilen web sitesi operatörü dışındaki kişiler tarafından cihaza yerleştirilen ve kontrol edilen çerezlerdir.
    •  

    HANGİ ÇEREZLERİ KULLANIYORUZ?

     

    HAUS, Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikasına uygun olarak farklı türde çerezler kullanmaktadır.

    Zorunlu Çerezler: Web sitesinin doğru bir şekilde çalışmasını sağlayan ve özelliklerini kullanmanıza imkân veren teknik çerezlerdir. Oturum çerezi kategorisinde yer alırlar. Bu çerezlerin engellenmesi halinde web sitesi özelliklerinin kullanılamaması sonucu doğar. Zorunlu çerezlerin kullanımı için ziyaretçilerimizin onayı gerekmemektedir.

     

    İşlevsellik Çerezleri: Web sitesini tekrar ziyaret ettiğinizde dil tercihlerinizin, bölge seçiminizin vb. hatırlanmasına olanak sağlar.

    Hedefleme/Reklam Çerezleri: HAUS web sitesinde hedefleme ve reklam amacıyla farklı birinci taraf ve üçüncü taraf çerezler kullanmaktadır. Bu çerezleri tarayıcınızın ayarlarını değiştirerek engellemeniz mümkündür.

     

    SOSYAL MEDYA EKLENTİLERİ

     

    HAUS web sitesine ve mobil uygulamasına çeşitli sosyal medya eklentileri entegre edilmiştir. Entegre edilmiş sosyal medya butonlarından birine tıklandığında bazı bilgileriniz sosyal medya sağlayıcılarla paylaşılır. Aynı anda sosyal medya hesabında oturumunuz açıksa veya sosyal medya çerezleri tarayıcınızda kayıtlıysa, sosyal medya sağlayıcı web sitemizdeki ya da mobil uygulamamızdaki ziyaretinizi tanıyabilir ve sosyal medya profilinizde bu aktiviteleri gösterebilir.

    Bir sosyal ağ üzerinde bir hesabınız bulunmamış (örneğin Facebook), eklentinin sağlayıcısına giriş yapmamış veya eklenti tıklamamış olsanız bile sosyal medya sağlayıcıların ziyaret edilen bir web sitesinin URL bilgisi veya IP adresi gibi bilgileri kaydetmesi mümkündür.

    Sosyal ağların HAUS web sitesini ziyaretinizi kullanıcı hesaplarınızla ilişkilendirmesini önlemek için, web sitemizi ziyaret etmeden önce kullanıcı hesabınızdan çıkış yapmanız gerekmektedir.

    HAUS web sitesi ve mobil uygulamasında entegre edilmiş olan sosyal medya eklentilerine ilişkin daha fazla bilgi için ilgili sosyal medya platformunun gizlilik politikasını okumanızı öneririz.

    Facebook: https://tr-tr.facebook.com/privacy/explanation

    Twitter: https://twitter.com/en/privacy#update

    ÇEREZ TERCİHLERİNİZİ NASIL DEĞİŞTİREBİLİRSİNİZ?

     

    Çerezleri kullandığınız tarayıcının ayarlarını değiştirerek kişiselleştirmeniz ya da tamamen engellemeniz mümkündür. Farklı tarayıcılar için izlenmesi gereken adımlara ilişkin detaylı bilgiye aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz:

    Tarayıcı Adı

    Link

    Google Chrome

    https://support.google.com/chrome/answer/95647?co=GENIE.Platform%3DDesktop&hl=tr

    Internet Explorer

    https://support.microsoft.com/tr-tr/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies

    Mozilla Firefox

    https://support.mozilla.org/tr/kb/cerezleri-silme-web-sitelerinin-bilgilerini-kaldirma

    Yandex

    https://yandex.com.tr/support/browser-classic/personal-data-protection/cookies.xml

    Safari

    https://support.apple.com/kb/PH21411?locale=tr_TR

     

    Diğer tarayıcılarda çerez tercihlerini yönetmek için ilgili tarayıcının yardım veya destek sayfasını inceleyebilirsiniz.

    KİŞİSEL VERİLERİNİZE İLİŞKİN HAKLARINIZ

     

    Veri sahibi olarak HAUS’e başvurarak;

    • Kişisel verilerinizin işlenip işlenmediğini öğrenme,
    • Kişisel verileriniz işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,
    • Kişisel verilerinizin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
    • Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,
    • Kişisel verilerinizin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemlerin kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
    • 6698 sayılı Kanun ve ilgili diğer kanun hükümlerine uygun olarak işlenmiş olmasına rağmen, işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması hâlinde kişisel verilerinizin silinmesini veya yok edilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemlerin kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
    • İşlenen verilerinizin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle aleyhinize bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,
    • Kişisel verilerinizin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğramanız hâlinde zararın giderilmesini talep etme haklarına sahipsiniz.

     

    Yukarıda sayılan haklarınıza ilişkin taleplerinizi Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğ’de öngörülen başvuru usullerine uygun olarak HAUS’e iletmeniz durumunda HAUS talebinizi niteliğine göre en kısa sürede ve en geç 30 (otuz) gün içinde ücretsiz olarak sonuçlandıracaktır. Ancak, işlemin ayrıca bir maliyeti gerektirmesi hâlinde, HAUS Kişisel Verileri Koruma Kurulunca belirlenen tarifedeki ücreti alabilir.

     

    HAUS tarafından kişisel verilerinizin işlenmesi ile veri güvenliğinin sağlanması konularında daha detaylı bilgiye HAUS Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası’n dan ulaşabilirsiniz.

     



HAUS

Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz?


#BECAUSEWECARE







HAUS Satış Ofisleri ve Servis Ağı
Türkiye ve Dünya'nın dört bir yanında bulunan yetkili bayi ve servis lokasyonlarında, tüm müşterilerine en kaliteli hizmeti, en güncel teknolojiyle vermektedir.


800
Çalışan
68000
Üretim Alanı
40
Ülkede


TÜM BAYİ VE OFİSLERİ GÖRÜNTÜLE


Sıkça Sorulan Sorular
Sıkça Sorulan Sorular



Sorunuz mu var? Aramaya buradan başlayabilirsiniz:


"1954 yılında genç makina ustası İsmail Hakkı Gözlüklü Aydın’da HAUS’un (o zamanki adıyla Hakkı Usta) kapılarını açtığından bu yana, markamız, 65 yılı aşkın süredir, güvenilir santrifüj ekipmanları ve koşulsuz müşteri memnuniyeti ile eşdeğer oldu. 2010 yılı itibariyle Hakkı Usta, geniş tedarikçi ağı ve ihracatıyla global bir marka yaratma hedefine yoğunlaşarak HAUS markasını oluşturdu. Hakkı Usta’nın ilk iki harflerinden adını alan HAUS, 2010 ile 2018 yılları arasında, sırasıyla İstanbul’da HAUS İstanbul, Hollanda’da HAUS Europe B.V., Malezya’da HAUS SEA, İtalya’da HAUS MED SRL, İspanya’da HAUS Iberica ve Hindistan'da HAUS SA iştirakleri kuruldu. HAUS Ar-Ge Merkezi 2015’te kurularak ilk vidalı pres ve turbo blower üretimini 2017’de gerçekleştirdi. Bugün HAUS; 32.000 m2’ye yayılmış son teknoloji alt yapısına sahip entegre üretim tesisinde, yılda 600 ürün üretim kapasitesi ve 500'den fazla çalışanıyla; Aydın’dan 40’ın üzerinde ülkeye ihracat yapıyor. Hakkımızda daha detaylı bilgi sahibi olmak için: https://www.hausworld.com/sayfa-1-hakkimizda.html "
"HAUS farklı pazarlara, sektörlere ve uygulamalara yönelik güvenilir santrifüj teknolojilerinden oluşan kapsamlı bir ürün portföyü sunuyor. Ana ürünlerimiz olan; • Dekantör Santrifüjler, • Santrifüj Separatörler, • Kontinü sistem zeytinyağı tesis ve ekipmanları, • Vidalı presler, • Turbo blowerlar, • Mobil üniteler ve yardımcı ekipmanlar için kurulum, otomasyon, devreye alma, entegre proje yönetimi, satış sonrası hizmetlerde bakım, onarım, yedek parça, servis hizmetleri ve müşteri çözümleri sağlıyor. "
HAUS zeytinyağı, gıda, çevre, enerji ve endüstri sektörleri için birçok farklı uygulamaya ürün ve hizmet sunmaktadır.
İhtiyaç duyduğunuz kimyasallar işlediğiniz ürünün özelliklerine göre değişiklik göstermektedir. Ürününüz için uygun olacak kimyasal tespitini laboratuvar çalışmaları sonucu tespit edebilmekteyiz. Sizlerle sipariş aşamasında ilgilenmiş olan satış yetkilisi ile konu hakkında görüşerek talebinizi iletebilirsiniz.
"Garanti süresi boyunca ürününüz planlı bakım işlemleri yetkili servis tarafından zamanında yapılmadığı takdirde oluşabilecek arızalara bağlı hasarlar ürününüzün garanti kapsamı dışında değerlendirmesine sebep olabilir. Bu durumun oluşmaması adına ürününüzün planlı bakımlarının zamanında yapılması önerilmektedir. Planlı bakım anlaşması yapmak için [email protected] e-posta adresine e-posta göndererek ya da dijital kanalları kullanarak Satış Sonrası Hizmetler birimimizle iletişime geçebilirsiniz. Bakım ve onarım için: http://hausworld.com/sayfa-12-bakim-onarim.html "
Sizlerle sipariş aşamasında ilgilenmiş olan satış yetkilisi ile iletişime geçerek planlanan teslim tarihi ile ilgili net bilgiyi alabilirsiniz.