Anasayfa Kurumsal KVKK AYDINLATMA METNİ
#BECAUSEWECARE

KVKK AYDINLATMA METNİ
  1. VERİ SORUMLUSU

HAUS MakineA.Ş. (bundan sonra “Biz” veya “Şirket” olarak anılacaktır) olarak kişisel verilerinizin güvenliği hususuna azami hassasiyet göstermekteyiz. Bu bilinçle, Şirket olarak ürün ve hizmetlerimizden faydalanan kişiler dahil, Şirket ile ilişkili tüm şahıslara ait her türlü kişisel verilerin 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVK Kanunu”)’na uygun olarak ve KVK Kanununda tanımlı şekli ile “Veri Sorumlusu” sıfatıyla elde edilen verilerin toplanması, saklanması, aktarılması da dahil olmak üzere ancak bunlarla sınırlı olmaksızın işlenmesi ve söz konusu işlemenin amacı ile ilgili olarak sizi bilgilendirmek istiyoruz.

  1. KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİ

Kişisel veri, kişiyi belirli veya belirlenebilir kılan her türlü bilgidir. Bu bilgiler, örneğin, adınız, adresiniz, e-posta adresiniz veya telefon numaranız olabilir. Kişisel verileriniz, Şirketimiz tarafından sağlanan hizmet ve Şirketimizin ticari faaliyetlerine bağlı olarak değişkenlik gösterebilmekle birlikte; otomatik ya da otomatik olmayan yöntemlerle, Şirketimiz birimleri, ofisleri, bayileri ve topluluk şirketleri ile yapılan sözleşmelerle, şirketimizin düzenlediği eğitim, seminer veya organizasyonlara katıldığınızda, internet sitesi, sosyal medya mecraları, mobil uygulamalar ve benzeri vasıtalarla sözlü, yazılı ya da elektronik olarak toplanabilmektedir.

Toplanan kişisel verileriniz, şirketimiz ve topluluk şirketlerimiz tarafından sunulan ürün ve hizmetlerin sizlerin beğeni, kullanım alışkanlıkları ve ihtiyaçlarına göre özelleştirilerek sizlere önerilmesi, ürünlerinin tanıtımına yönelik genel veya kişiye özel reklam, duyuru, kampanya bilgilerini sağlamak, müşteri memnuniyetini arttırmak ve bu doğrultuda sizlere daha iyi hizmet sağlamak, geri bildirim yapmak ve özel günlerde kutlama paylaşımı, ANKET,TANITIM,PAZARLAMA YAPMAK ve AYRICA ŞİKAYETLERİNİZİN TAKİBİ amaçlarıyla, Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun 5. ve 6. maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları ve amaçları dahilinde işlenmektedir.

  1. İŞLENEN KİŞİSEL VERİLERİN KİMLERE VE HANGİ AMAÇLA AKTARILABİLİR?

Toplanan kişisel verileriniz; şirketimizle iş ilişkisi içerisinde olan kişilerin hukuki ve ticari güvenliğinin temini, şirketimizin ticari ve iş stratejilerinin belirlenmesi ve uygulanması amaçlarıyla iş ortaklarımıza, tedarikçilerimize, yetkili satıcılarımıza, kişisel verilerinizin güvenliğini sağlamak ve yukarıda işleme amaçları kısmında belirtilen amaçlardan herhangi birini gerçekleştirebilmek için dış kaynak hizmet sağlayıcılarına, yurt içindeki veya Avrupa Birliği ülkeleri başta olmak üzere yurtdışındaki ilgili diğer ülkelerde bulunan sistemlere ve/veya şirketimizin bağlı bulunduğu şirketler topluluğu bünyesindeki şirketlere, Topluluk Şirketlerine, hissedarlarımıza, kanunen yetkili kamu kurumları ve özel kişilere, KVK Kanunu’nun 8. ve 9. maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları ve amaçları çerçevesinde aktarılabilecektir.
Elde ettiğimiz kişisel verileriniz yurtiçinde veya yurtdışında işbu aydınlatma metnindeki amaçlar doğrultusunda ve bu amaçlarla orantılı olarak işlenebilir. İşbu Bilgilendirme kapsamında toplanan kişisel verileriniz burada yer alan hükümlere ve verilerin depolandığı ve işlendiği ülkede yürürlükte olan mevzuat kapsamında ve öngörülen güvenlik önlemleri dâhilinde işlenecektir.

  1. KİŞİSEL VERİLERİN TOPLANMA YÖNTEMLERİ VE HUKUKİ SEBEPLERİ

Kişisel verileriniz, her türlü sözlü, yazılı ya da elektronik ortamda, yukarıda yer verilen amaçlar doğrultusunda Şirketçe sunduğumuz ürün ve hizmetlerin belirlenen yasal çerçevede sunulabilmesi ve bu kapsamda şirketimizin sözleşme ve yasadan doğan mesuliyetlerini eksiksiz ve doğru bir şekilde yerine getirebilmesi, şirketimizin daha etkin bir şekilde çalışması gayesi, doğrudan tarafınızca paylaşılması ile KVK Kanunu’nun 5. ve 6. maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları ve amaçları ile uygun olarak edinilir.

  1. HAKLARINIZ

Kişisel veri sahipleri olarak, haklarınıza ilişkin taleplerinizi, Şirketimize iletmeniz durumunda Şirketimiz talebin niteliğine göre talebi en geç otuz gün içinde ücretsiz olarak sonuçlandıracaktır. Ancak, Kişisel Verileri Koruma Kurulunca bir ücret öngörülmesi halinde, Şirketimiz tarafından belirlenen tarifedeki ücret alınacaktır. Bu kapsamda kişisel veri sahipleri; 


• Kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme,
• Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,
• Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
• Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,
• Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
• KVK Kanunu’nun ve ilgili diğer kanun hükümlerine uygun olarak işlenmiş olmasına rağmen, işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması hâlinde kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,

  • İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,
    • Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme haklarına sahiptir.
  1. HAKLARIN KULLANIMI, BAŞVURU VE İLETİŞİM

KVKK kapsamındaki yukarıda belirtilen haklarınıza ilişkin taleplerinizi, kimliğinizin doğrulanması, şikayetiniz imzalanması, tebligata yarar adresinizin veya bildirime esas iletişim bilginizin bildirilmesi şartıyla yazılı olarak ASTİM ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ DENİZLİ BULVARI 1. CADDE NO:110 AYDIN Adresimize, kvkk[@]haus.com.tr e-posta adresimize iletebilirsiniz.



 



HAUS

Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz?


#BECAUSEWECARE







HAUS Satış Ofisleri ve Servis Ağı
Türkiye ve Dünya'nın dört bir yanında bulunan yetkili bayi ve servis lokasyonlarında, tüm müşterilerine en kaliteli hizmeti, en güncel teknolojiyle vermektedir.


500
Çalışan
32000
Üretim Alanı
40
Ülkede


TÜM BAYİ VE OFİSLERİ GÖRÜNTÜLE


Sıkça Sorulan Sorular
Sıkça Sorulan Sorular



Sorunuz mu var? Aramaya buradan başlayabilirsiniz:


"1954 yılında genç makina ustası İsmail Hakkı Gözlüklü Aydın’da HAUS’un (o zamanki adıyla Hakkı Usta) kapılarını açtığından bu yana, markamız, 65 yılı aşkın süredir, güvenilir santrifüj ekipmanları ve koşulsuz müşteri memnuniyeti ile eşdeğer oldu. 2010 yılı itibariyle Hakkı Usta, geniş tedarikçi ağı ve ihracatıyla global bir marka yaratma hedefine yoğunlaşarak HAUS markasını oluşturdu. Hakkı Usta’nın ilk iki harflerinden adını alan HAUS, 2010 ile 2018 yılları arasında, sırasıyla İstanbul’da HAUS İstanbul, Hollanda’da HAUS Europe B.V., Malezya’da HAUS SEA, İtalya’da HAUS MED SRL, İspanya’da HAUS Iberica ve Hindistan'da HAUS SA iştirakleri kuruldu. HAUS Ar-Ge Merkezi 2015’te kurularak ilk vidalı pres ve turbo blower üretimini 2017’de gerçekleştirdi. Bugün HAUS; 32.000 m2’ye yayılmış son teknoloji alt yapısına sahip entegre üretim tesisinde, yılda 600 ürün üretim kapasitesi ve 500'den fazla çalışanıyla; Aydın’dan 40’ın üzerinde ülkeye ihracat yapıyor. Hakkımızda daha detaylı bilgi sahibi olmak için: https://www.hausworld.com/sayfa-1-hakkimizda.html "
HAUS Bayisi olmak için ilgili iletişim formunu doldurabilirsiniz: https://www.hausworld.com/iletisim.html
"HAUS farklı pazarlara, sektörlere ve uygulamalara yönelik güvenilir santrifüj teknolojilerinden oluşan kapsamlı bir ürün portföyü sunuyor. Ana ürünlerimiz olan; • Dekantör Santrifüjler, • Santrifüj Separatörler, • Kontinü sistem zeytinyağı tesis ve ekipmanları, • Vidalı presler, • Turbo blowerlar, • Mobil üniteler ve yardımcı ekipmanlar için kurulum, otomasyon, devreye alma, entegre proje yönetimi, satış sonrası hizmetlerde bakım, onarım, yedek parça, servis hizmetleri ve müşteri çözümleri sağlıyor. "
HAUS zeytinyağı, gıda, çevre, enerji ve endüstri sektörleri için birçok farklı uygulamaya ürün ve hizmet sunmaktadır.
Bu tür ihtiyaçlarınızda HAUS ile iletişime geçmeniz önerilir. Olası herhangi bir sorun yaşamamanınız için mevcut sisteminiz HAUS Satış ve Proje ekiplerince incelenip analiz edilir ve gerekli görülmesi durumunda ihtiyaç duyulan değişiklikler yapılarak sisteminize uyumlu hale getirilir.
Devreye alma sırasında ve sonrasında size sağlanan teslim tutanağı, satış sözleşmesi, makine ile verilmiş olan kullanım işletme kılavuzu, elektrik projesi, devreye almada HAUS tarafından hazırlanan kontrol listeleri ve servis devreye alma raporunu daha sonraki servis ve bakım ihtiyaçları için mutlaka saklamalısınız.