DBA Separatörler | Sade Süt Yağı (Anhydrous Milk Fat) Üretimi
DBA separatörler, ürün içerisinde bulunan su-yağ emülsiyonunu ayırmak, süt yağı haricindeki maddeleri uzaklaştırmak ve yüksek konsantrasyonda yağ elde etmek amacıyla kullanılan santrifüj separatörlerdir.
DBA separatörler, MAXCREAM separatörler gibi konsantratör (skimmer) veya pürifikatör konfigürasyonlarında çalışabilmektedir. Ancak MAXCREAM separatörlerden farklı olarak; işlenmiş tereyağı, krema veya sütte bulunan su ve katı partikülleri ayırarak sade süt yağının (susuz süt yağı) saflaştırılması ve yüksek konsantrasyonda yağ elde edilmesi amacıyla tasarlanmışlardır.
Proses sırasında, krema DBA separatöre girmeden önce homojenizatörden geçirilerek faz değişimi sağlanır. Faz değişimi sonrasında DBA separatöre beslenen ürün, %99,5’in üzerinde yağ konsantrasyonuna ulaşarak sade süt yağı (anhydrous milk fat) elde edilmesini sağlar.
Yüksek santrifüj kuvveti ve hassas ayırma teknolojisi sayesinde DBA separatörler, üst düzey ürün saflığı ve kararlı proses performansı sunar. Bu özellikleriyle süt yağı konsantrasyonu ve saflaştırma gerektiren endüstriyel uygulamalarda güvenilir bir çözüm sağlar.
Yüksek kalite paslanmaz çelik tasarım
Özel tasarım besleme borusu
Yerinde Temizliğe(CIP) uygun
Hızlı ve etkili deşarj sistemi
Hijyenik tasarım
Yüksek separasyon verimi
Skid ünite halinde teslim edilebilir
ÜRÜN MODELLERİ
| TEKNİK ÖZELLİKLER | |
| KURULU MOTOR GÜCÜ | 22 kW |
| EBATLAR (Boy * En, Yükseklik) | 1740x2390, 2130 mm |
| AĞIRLIK | 1.400 kg |
| TEKNİK ÖZELLİKLER | |
| KURULU MOTOR GÜCÜ | 22 kW |
| EBATLAR (Boy * En, Yükseklik) | 1810x2170, 2230 mm |
| AĞIRLIK | 1400 kg |
ÜRÜN KESİTİ








